Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kultajouhen Ratsastajat - KuRa

Kultajouhen Ratsutilan ratsastusseura eli KuRa on virtuaaliseen ratsastajainliittoon rekisteröity maksuton seura, jonka jäseneksi saa liittyä kuka halajaa. Seuran jäseneksi liittyminen ei vaadi oikeastaan juuri minkään laista aktiivisuutta, minkä lisäksi jäseneksi liittyminen on aivan ilmaista. Mikään ei siis maksa penniäkään, eikä teidän tarvitse murehtia seuramaksuista. 

Seuran tarkoituksena järjestää kilpailuja niin ERJ, KRJ kuin KERJ jaoksen alaisissa. Myös porrastettuja kilpailuja mahdollista järjestää. 
 

Liittyminen

Voit liittyä KuRa-seuraan Virtuaalisen Ratsastajainliiton kautta (#332 (KuRa). Sinulla tulee olla VRL-tunnus tuota kautta liittyessäsi (kirjaudu sisään liiton sivuille liittyäksesi KuRa-seuraan) 

Jos sinulla ei ole VRL-tunnusta ja haluaisit silti jäsenlistaamme, niin laita sähköpostia (kultajouhen@gmail.com), otsikoksi sinun tulee laittaa "KuRa-jäsenyys" ja viestikenttään oma nimimerkkisi. 

Meillä on mahdollisuus lisätä listaan myös talleja. Tällöin laitat sähköpostia, otsikoksi sinun tulee laittaa "KuRa-jäsenyys" ja tekstikenttään sitten tallisi linkki ja nimi. Jos olet jo jäsen, mutta haluat tallisikin, niin laita sähköpostia vain tulemaan. VRL:ssä on myös mahdollista saada talli jäseneksi KuRa seuraan.
 

Jäsenemme: (1)

1. Cecilie VRL-13515 (perustajajäsen)
2. 

Ulkoasu © VRL-02877 | Ulkoasun kuva © Katarzyna Okrzesik-Mikołajek | Kaikki muu ellei toisin mainita © Kultajouhen Ratsutila

©2018 Kultajouhen Ratsutila - suntuubi.com